Gratis tekst afbeeldingen

Op een dag wandelde Jezus over de slavenmarkt. Hij zag jou en mij en vele anderen.En Hij zei:“Ik koop ze.” Wat was de prijs? Zijn eigen bloed. Op een dag wandelde Jezus over de slavenmarkt. Hij zag jou en mij en vele anderen.En Hij zei:“Ik koop ze.” Wat was de prijs? Zijn eigen bloed. Wees niet bang om een onbekende toekomst te leggen in de handen van een bekende God. Wees niet bang om een onbekende toekomst te leggen in de handen van een bekende God. Er is geen put zo diep, of Gods liefde gaat altijd dieper. Er is geen put zo diep, of Gods liefde gaat altijd dieper. Als je problemen te klein zijn om voor te bidden, dan zijn ze ook te klein om je er zorgen over te maken. Als je problemen te klein zijn om voor te bidden, dan zijn ze ook te klein om je er zorgen over te maken. Heer, dank U dat u niet een groot geloof vraagt. Maar geloof in een grote God. Heer, dank U dat u niet een groot geloof vraagt. Maar geloof in een grote God. We zijn volgers, geen leiders. We volgen de Heer. We gehoorzamen onze Meester. We zijn dienstbaar voor God. We zijn volgers, geen leiders. We volgen de Heer. We gehoorzamen onze Meester. We zijn dienstbaar voor God. Het is een groot kwaad geweest dat Jezus onschuldig gekruisigd is, maar daardoor is er redding voor allen mogelijk geworden. ( ... ) Het is een groot kwaad geweest dat Jezus onschuldig gekruisigd is, maar daardoor is er redding voor allen mogelijk geworden. ( ... ) Als ik mij verloren voel, vind ik mijzelf terug in God. Als ik mij verloren voel, vind ik mijzelf terug in God. Angst verandert niets aan het verdriet van gisteren en lost de problemen van morgen niet op. Angst verandert niets aan het verdriet van gisteren en lost de problemen van morgen niet op. Doordat jij doorgaat en blijft leven, maak je zichtbaar dat Jezus leeft. Doordat jij doorgaat en blijft leven, maak je zichtbaar dat Jezus leeft. Wees niet al te bang wanneer je breekt, soms komen er schatten tevoorschijn die anders verborgen bleven Wees niet al te bang wanneer je breekt, soms komen er schatten tevoorschijn die anders verborgen bleven Ware vrijheid is er alleen in het dienen van de Heere. Ware vrijheid is er alleen in het dienen van de Heere. Door je zorgen te maken verdwijnen de problemen van morgen niet, maar verdwijnt de kracht voor vandaag Door je zorgen te maken verdwijnen de problemen van morgen niet, maar verdwijnt de kracht voor vandaag De diepste zee is vol genade. Uw sterke hand die houdt mij vast. En als mijn voeten zouden falen, dan faalt U niet, want Uw trouw houdt stand. De diepste zee is vol genade. Uw sterke hand die houdt mij vast. En als mijn voeten zouden falen, dan faalt U niet, want Uw trouw houdt stand. God kent geen problemen, alleen plannen. God kent geen problemen, alleen plannen. Je zult wellicht niet weten dat Jezus alles is dat je nodig hebt, totdat Jezus het enige is dat je hebt. Je zult wellicht niet weten dat Jezus alles is dat je nodig hebt, totdat Jezus het enige is dat je hebt. Jouw zoeken is een zoeken naar Jezus. Want alles wat jij vinden wilt, is in Hem. Jouw zoeken is een zoeken naar Jezus. Want alles wat jij vinden wilt, is in Hem. Vrede is niet de afwezigheid van problemen, maar vrede is de aanwezigheid van God te midden van de omstandigheden. Vrede is niet de afwezigheid van problemen, maar vrede is de aanwezigheid van God te midden van de omstandigheden. Mijn ziel vindt rust, want in de storm bent U dichtbij. Ik ben van U en U van mij. Mijn ziel vindt rust, want in de storm bent U dichtbij. Ik ben van U en U van mij. Vergeving is geen emotie, het is een handeling van de wil. Vergeving is geen emotie, het is een handeling van de wil. Wanneer we God prioriteit nummer één geven in ons leven zal dat doorvloeien naar de andere gebieden in ons leven. Wanneer we God prioriteit nummer één geven in ons leven zal dat doorvloeien naar de andere gebieden in ons leven. Jij bent dubbel van Mij. Allereerst heb Ik je gemaakt en ook liep je weg. Ik heb je gevonden en teruggekocht; je bent helemaal van Mij. Jij bent dubbel van Mij. Allereerst heb Ik je gemaakt en ook liep je weg. Ik heb je gevonden en teruggekocht; je bent helemaal van Mij.