Webshop

 

(2015) Op school bij de Meester

Arjanne Burger

“Op school bij de Meester is een aanrader. Een leuk geschreven boekje en als je het leest, denk je: wat gaaf dat zij dat ook heeft, gewoon tuin- en keukendingen die in ieders leven spelen. Doorgaan met schrijven, Arjanne, zodat wij kunnen blijven lezen en genieten van jouw verhalen.”

Cees van Harten, Voorganger Mozaiek0318, Veenendaal

“Schrijfster Arjanne Burger is er opnieuw in geslaagd om een reeks doorleefde overdenkingen te schrijven, waarbij ze de lezer wil wijzen op de liefdevolle lessen van Jezus. Deze ‘Meester’ weet als geen ander wat onze rusteloze harten nodig hebben. Juist omdat Arjanne zelf al vele thema’s heeft doorleefd, zijn haar boekjes helpend en betekenisvol te noemen. Van harte aanbevolen!”

Gerald Troost,  Gospelartiest

Prijs: € 7,90 (Inclusief verzendkosten)

 

 

(2016) U splijt de zee

Arjanne Burger

“In het boekje ‘U splijt de zee’ ontdekken we dat het waar is. ‘Wanneer de Heere ons gebed niet verhoort, niet doet wat Hij wel kan, dan heeft Hij nooit een lager, maar altijd een hoger plan’, ook met ons leven.”

Aad van de Sande

“Om je er onderweg aan te herinneren dat God trouw is. Hij was er altijd, Hij is er nu en Hij zal altijd bij je zijn!”

Ferry & Mariska Gerritsen

“Soms heb je momenten in je leven waarop God ver weg lijkt te zijn. Dat het lijkt of God Zich met iedereen bemoeit behalve met jou. Het kan aanvoelen als een woestijn waarin geestelijke droogte en dorheid de boventoon voeren. Arjanne neemt je mee op een korte leerzame reis van 31 dagen door de woestijn. Laat je verrassen en bemoedigen door de lessen die je zelfs in de woestijn, of misschien wel juist in de woestijn, kunt leren.”

Ido & Dieke Buwalda, Voorgangers Mozaiek0318

 

Prijs: € 7,90 (Inclusief verzendkosten)