Wie is Arjanne? (mobiele telefoon)

Mijn naam is Arjanne Burger. Ik ben een creatieve duizendpoot, met een aantal passies. Waaronder mijn vriendin, het ‘geloof’ en ‘psychologie’.

Al in mijn jonge jaren leerde ik God kennen en was ik bezig om mij te verdiepen in de christelijke theologie. Hier ben ik dan ook 4 jaar in geschoold, wat ik erg leuk gevonden heb.

Mijn leven verliep niet gemakkelijk. Zelfs bijzonder lastig op veel momenten. Toch heb ik veel van de issues waar ik mee worstelde kunnen omzetten in iets moois. Voor mijzelf en geregeld ook voor anderen.

Bloggen en zo nu en dan spreken, schrijven en mij uiten in creativiteit – denk aan muziek en kunst – zijn manieren geworden om hieraan uiting te geven. Zie mijn Ar(t) pagina.

Om mij te kunnen inzetten voor anderen (in de toekomst) ben ik een vakopleiding gaan volgen: ‘life coaching’, deze heb ik inmiddels afgerond. Ik ben van plan om me als professioneel ervaringsdeskundige te gaan in zetten. Dit wanneer de tijd daarvoor rijp is.

Tot die tijd focus ik mij op mijn omgeving, deze website en een gratis (online) theologische cursus. 

Hieronder zie je een aantal reacties van mensen. Berichtjes waardeer ik enorm. (Zie mijn pagina ‘Wie is Arjanne‘ voor computer)

Heb je een tip, verbetering, suggestie, thema, of een opmerking/aanmerking. Laat het me dan weten als je dat wilt via de hier boven genoemde link of via mijn email.

Arjanne