Mijn naam is Arjanne Burger. Ik ben een creatieve duizendpoot, met een aantal passies. Waaronder mijn partner, de zorg, het ‘geloof’ en ‘creativiteit’.

Al in mijn jonge jaren leerde ik God kennen en was ik bezig om mij te verdiepen in de christelijke theologie. Hier ben ik dan ook 4 jaar in geschoold, wat ik erg leuk gevonden heb.

Mijn leven verliep niet gemakkelijk. Zelfs bijzonder lastig op veel momenten. Toch heb ik veel van de issues waar ik mee worstelde kunnen omzetten in iets moois. Voor mijzelf en geregeld ook voor anderen.

Bloggen en zo nu en dan spreken, schrijven en mij uiten in creativiteit – denk aan muziek en kunst – zijn manieren geworden om hieraan uiting te geven.

Je kunt hier mijn activiteiten bekijken.

______________

Heb je een tip, verbetering, suggestie, thema, of een opmerking/aanmerking. Laat het me dan weten als je dat wilt via mijn email: artvanarjanne@gmail.com

______________

Hartelijke groet, Arjanne

20 Reacties

 1. Beste Arjanne,

  De Heere kan en wil met iedereen werken die bereid is/ bereid gemaakt wordt.
  Je weet nooit precies hoeveel effect je woorden mogen hebben, maar in vertrouwen op Hem mag het vrucht dragen. Hij gaat met een ieder van ons een unieke weg en op die wijze wil God jou inzetten. Er is maar een zoals jij en zo wil de Heere jou inzetten, zelfs met al je lek en gebrek, die we allemaal hebben. Dat maakt het misschien wel mooier, want anders had God nog wel engelen gestuurd om de blijde boodschap te brengen, in plaats van feilbare en kwetsbare mensen.

  Veel zegen! Weet dat Hij trouw is.

  Broederlijke groet,
  Hendrik

 2. Dag Arjanne

  De stukjes die ik heb gelezen raken mij. Ook je getuigenis is zo ontroerend. Het loopt bij ons menigmaal uit de hand, maar bij God nooit. Hij heeft er zijn wijze bedoeling mee.
  Ik las pas een boekje van Larry Crabb, “gebroken dromen” Daar heb ik ook zulke wijze lessen in gelezen.
  Nu heb ik ook een vraag aan je, maar die wil ik liever per mail stellen.

  Hartelijke groet Dicky

  1. Hallo Dicky,

   Dankjewel voor je bericht! Goed van je te horen.
   Stuur me gerust een mailtje. Heb je mijn mailadres? Anders hier: blogvanarjanne@gmail.com

   Groetjes Arjanne

 3. Hallo Arjanne je hebt mij weleens bemoedigd met Jeremiah 29 vers 11 dank daarvoor heel veel zegen toegewenst Raoul

  1. Hallo Raoul!

   Voor jou ook alle goeds!

   Groetjes Arjanne

 4. Lieve Ar

  Wacht op de Heer,
  wees dapper en vastberaden,
  ja, wacht op de Heer.
  psalm 27 : 24

  Nelske Burger

  1. Love u schatje!

 5. Hey Arjanne,

  Leuk om is een andere Burger te treffen die ook christen is 😉 Goed bezig met deze blog, mensen bemoedigen en aanzetten tot nadenken!

  Bless, Mel

  1. Hoi Mel! Leuk! Een Burger op mijn blog! Wat een eer! Leuk!
   Dankje voor je aanmoediging! Dankjewel!

   Zegen ook voor jou! Groetjes Arjanne

 6. Hoi Arjanne,

  Via Twitter kwam ik op je site terecht en ik zag het filmpje van je getuigenis bij Family7.
  Wat heftig wat je hebt meegemaakt zeg! Maar wat mooi, fijn en heel bijzonder om te zien en horen hoe jij je vertrouwen op God stelt en Zijn liefde mag voelen en uitdelen.
  Ik denk dat ik namens heel veel mensen spreek dat we op deze manier heel goed kunnen zien hoe groot God is en waartoe Hij in staat is! Wat een bemoediging!

  Wat ik een mooie erg Bijbeltekst vind en ik je wil meegeven: Psalm 32:8
  ‘Ik zal u onderwijzen, en u leren van den weg, dien gij gaan zult; Ik zal raad geven, Mijn oog zal op u zijn.’

  Ik wens je Gods zegen toe met alles wat je gaat doen,
  Corine

  1. Hoi Corine, Leuk zeg dat je een kijkje hebt genomen op mijn website. Bedankt voor je berichtje, mooi om te horen en ook een mooie bijbeltekst.
   Die woorden zijn altijd welkom, vooral ook nu! Dankjewel.

   Ik wens jou ook veel zegen toe en ik hoop dat we van elkaar kunnen leren!

   Groetjes Arjanne

 7. Lieve Arjanne,

  Het maakt inderdaad totaal niets uit op de boodschapper nu oud of jong is, arm of rijk, blank of zwart, wat van belang is dat hij of zij de boodschap trouw over brengt. In ons geval vanuit liefde voor degene die via ons zijn boodschap van liefde en redding en uitnodiging tot verlossing en innerlijke transformatie stuurt naar een wereld in nood.

  Erwin

  1. Dankjewel Erwin voor je bemoediging en aanmoediging! Volgens mij ben jij dezelfde man als op Facebook! Dankjewel voor je berichtjes, ze doen me goed! Zegen en laat je kracht zijn in de Heer!

 8. Dag Arjanne,

  Je zegt hierboven dat je nog jong bent en veel moet leren. maar er is geen betere manier om iets te leren dan om aan anderen iets te onderwijzen. Dat doe je goed: leuke site.

  Groet,
  Jaap

  1. Hoi Jaap! Dankjewel voor je woorden en compliment! Dat doet me oprecht goed!
   Toevallig van de week nog op jouw blog geweest! Mooie site! Zal er vaker komen kijken!

   Groetjes en zegen voor jou!

 9. Nav je reactie op Wim.

  Spiritueel en christenzijn gaat goed samen. Sterker nog: kan niet los staan van elkaar. Rigide denken dat boeddhisme of hindoeïsme niet goed zijn, dat is eng. In de meest letterlijke zin van het woord (nauw).

  1. Dankjewel voor je reactie. Ik begrijp wat je bedoelt. Zelf denk ik hierover anders. Komen invloeden van het boeddhisme en hindoeisme niet uit een andere geest, dan de Geest van Jezus?

  2. Het Boedhisme is een zuivere manier van denken meer dan 4000 jaar oud. Het mooie daaraan is dat ze zich onthouden van eten waarvoor een dier is gestorven. Op straat zorgen ze ervoor om zelfs geen insect dood te trappen, want ook dat is een schepsel van God. En wat doen de christenen? Kijk eens rond op de bible-belt. Tweemaal op zondag naar de kerk maar er worden duizenden kalveren, koeien, paarden, kippen en varkens zonder enig gevoel op de meest gruwelijke wijze geslacht. En dan heb ik het niet eens over de vaders die regelmatig naar boven gaan om hun dochters van 13 a 14 jaar “in het huwelijk in te wijden”. Wat het werkelijk is hoef ik hier verder niet te benadrukken. Iedere zondag tweemaal naar de kerk met hun gezicht naar 2000 jaar geleden, waar ze droevig genoeg helemaal niets van afweten, niet sociaal, niet cultureel, niets qua wonen, leven en nog veel meer. Dus wat brengt de bijbel die mensen nu, als ze doorgaan met zoveel dieren te vermoorden, zoveel kinderen te verkrachten. Ik noem dat geen geloof maar een verderf. Ik heb tijdens mijn verblijven in Azië met Boedhisten gesproken en gezien en hoe ze leven. Daar mogen wij nog niet bij in de schaduw staan. Wil je liefde brengen? Pak dan eerst maar die verdorven criminelen op de bilble-belt die hun afkeer over anders denkenden niet onder stoelen of banken steken. Ze weten het allemaal beter, maar ze doen het niet. Het zoveelste bewijs dat een hersenspoelend en levensregels opleggende mannen in het zwart, eerder een ziekte dan een verrijking is.

 10. Dag Arjanne, leuk dat ik je via Youtube ben tegengekomen. Ik zocht naar christelijke liederen. Mooi zoals je de mensen bemoedigt met de boodschap die jij op jouw wijze brengt. Dat doe ik met mijn boek Het Stille Later en met mijn gedichten, waaronder ook gedichten over het geloof.
  Neem eens een kijkje op mijn site, die voor iedereen geopend staat. Vandaag ontving ik via een besloten bericht dat een vrouw mijn boek nu voor de 7e keer gelezen had. Het boek geeft haar telkens rust en kracht om de broer die ze zo mist. Wil je van mij gedichten over God en Jezus ontvangen, zend me dan even een mailtje. Groeten, Wim Niesten.

  1. Hoi Wim!

   Dankjewel voor je berichtje. Leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen en ook iets van je laat horen. Ik heb ook even op jouw website bekeken. Veel positieve reacties op je boek zie ik! Mooi hoor!

   Ik ben wel benieuwd wie je bent. Ben je Christen? Je schrijft namelijk over God en Jezus. Tegelijk zie ik op je profiel op hyves dat je geïnteresseerd bent in paranormale, spirituele en dergelijke zaken?

   Kben benieuwd!
   Groetjes Arjanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.